Apbra humör

Underbara underbara lördag. Dagen har tyvärr spenderats inne, dock inte självvalt. Har jobbat och stått i, klippt hela dagen och hann med en och annan, mer specifikt blev det om jag minns rätt nio klippningar, eller var det åtta? Spelar ingen roll egentligen, dagen på salongen gick hur som helst superbra. Är på apbra humör! Trots att solen inte skiner längre utan har blivit täcks av moln. Har precis mött Hjärtat mitt vid bussen och handlat middag på Ica. Menyn för kvällen blir sallad med halloumi , klyftpotatis, någon god sås. Vin och Öl med härlig musik är självfallet.

 

Sitter nu och funderar samtidigt som Blondie spelas i bakgrunden om man ska åka in till någon mysig uteservering eller sätta sig på något ställe och dricka gott.. Vi får se hur vi känner efter lite mat i magen, annars blir det myskväll hemma, vilket det än blir så kommer kvällen bli kalas för jag är på apbra humör som sagt!

 


Två år gamla bilder som vi bjuder på, bara för att det är lördag.

/ Sofie & Erik


bloggtorka

Halloj, var ett tag sen nu både från mig och Sofie.
Sofie  har iaf fått tillbaka sin data, igår faktiskt! Så vi får hoppas att hon börjar updatera nu också!
Jag har vart hemma idag från skolan, ont i magen och mått illa. Magsjuk kanske? uuusch. Vi får hoppas att det bara är tillfälligt för idag! har ingen alls lust att bli sjuk! DET SUGER. har inte mycket mer att skriva här får ni en skön låt som ligger/legat etta i australien! Lyssna om och om igen så blir den bättre än bäst, I promise!


//Louise

RSS 2.0