Torsdagens utstyrsel



Linne - Monki
Kavaj - H&M
Höga shorts - Åhlens
Klocka - Knock
Armband - Pandora

/Sofie


Skynda, skynda...

Hallå! stressigt, stressigt...
Är lite små stressad för stunden, hinner tyvärr inte lägga in bilderna just nu som jag lovade igår, får bli när jag kommer hem istället. Ska även försöka ta en bild på utsyrseln för dagen idag också. Men just nu är planering ta bussen in till slussen så fort som möjlig, för att gå upp till Irene på salongen för att disskutera lite färg som jag behöver råd med, sen blir det köpa strumpbyxor, försöka hinna köpa färg (om itne det blir i morgon istället), för att sedan träffa Carro vid två för att fika och prata om allt som har hänt. Dagen ser bra ut nu återstår det bara att jag hinner göra allt som är planerat. Vädret uta ser inte det minsta lockande ut om jag ska vara ärlig, och nu är det väl bara att sätta på sig lite vatmare jacka igen, usch vad tråkigt.

Det blir ett kort och mindre intressant inlägg för tillfället, men som sagt det blir uppdatering när jag kommer hem igen. Jag kan ju inte ens ta med mig datorn om jag så hade velat eftersom den inte fungerar. Stackars mig.. Nåväl nu måste jag skynda mig.

/ Sofie

Glada och mindre glada nyheter

God morgon alla glada! Eller för mig är det inte morgon längre, kanske ska säga god förmiddag istället! Dagarna har bara svept förbi sen sist jag skrev, det har hänt en hel del saker, både bra och mindre bra men vi håller oss till det braiga.
Den första glada nyheten är att jag har fått ett nytt jobb! Skrev för en vecka sedan att jag skulle iväg men inte tänkte säga vart, det jag skulle göra var att provjobba på en frisörsalong på Värmdö. Provjobbade mellan 13.00 till kl 19.00, fick både göra foliéslingor (helt huvud) klippa två ”damer” och tre ”herrar”, allt kändes jätte bra och sen fick jag jobbet, papperna är skrivna och jag börjar den 11 maj. Känns underbart skönt!


Bjuder på denna gamla bild från skolan på mig och Lillasyster


Torsdagen spenderades med Erik till och börja med, blev lunch på Herman på fjällgatan, där åt vi vegetarisk lyx buffé, super gott och vilken belgisk chokladtårta det blev till efterrätt! Jäklar vad det var gott! Sen kom Viktor och Max in och mötte oss och vi begav oss till flyt, det blev ett glas vin med trevliga samtalsämnen innan vi begav oss till Åhléns City där födelsedagspresenter till Irene och Louise (inte min Louise utan Eriks lillasyster Louise) skulle införskaffas. Vad det blev för något får ni se när jag kommer hem, med andra ord lite senare under dagen.

Hermans - Vegetariskt Hermans Stockholm

Avslutar detta inlägg tragiskt, min dator fungerar ej! Igår när jag kom hem satte jag mig vid datorn min och helt plötsligt startas den om automatiskt. När jag ska logga in igen fungerar det tills den startas om igen. Vet ej vad som är fel men en sak är säkert datorn ska på ”behandling” till Eriks pappa inom en mycket snarframtid!



/ Sofie



Old times....




ouuf en sån snygging, hahah!

Måndag

Måndagar är en lugn dag. Har sovmorgon till 10, men nänä, imorse skulle byggarbetarna börja borra halv 7! Vaknade och gick upp redan vid halv åtta... tro det eller ej, men jag var såå nära på att gå ut och springa, men bara nära, för den viljan ändrades snabbt.

Har börjat med att skriva lappar på morgonen vad jag ska göra under dagen... hehe. Jag är så glömsk och men när jag gör lapp ser jag vad som behövs göras, och glömmer däför ingenting. Prefa ju!

Såhär ser jag ut idag:




//Louise

...

Ååh vad jag önskar mig en data...sörjer min gamla fortfarande! hihi... Får ta och börja samla pengar.. Eller varför inte be till gud att de ska regna pengar! ^^


/Louise

En Dum Skolsyster

Godmorgon!
Vaknade av en konstig dröm. Jag ramlade slog i bakhuvudet. Helt plötsligt kommer skolsyster springandes och sticker en pinne genom armen på mig.. Ja... jag vaknade av att jag knappt kunde röra armen. hihi.



Solen skiner ute och jag har legat och sussat fram till 12! Undra vad som händer idag... Känner att jag behöver komma ut lite. Undra om någon har något planerat?  Är shoppingsugen...


Tralalala...



Nine in the Afternoon

That Green Gentleman

Bästavän som fick mig att gilla de! ♥

Det suger att vara sjuk!

Godmorgon!.... eller godkväll kanske man ska säga.
Gick hem från plugget idag. Har feber. Det suger! Legat och sovit näst intill fram tills nu. De säger ju att man kan sova bort sin feber? Ikväll blir det mys med familjen. Vi ska även fira att sofie fått ett riktigt jobb! GRATTIS.
Och även STOORT GRATTIS till Farfar och Irene som fyller år idag!


gummiband

Godmorgon, godmorgon, nu hör vi alla fåglar sjung, godmorgon i kör!

 

Solen skiner även idag och jag är lycklig. Vaknade strax före klockan åtta, tittade lite på Vakna med the voice, åt en nyttig, stabil frukost som bestod av en mango och en chiquita smoothie (någon ny smak), var mycket gott. Efter en timmas sängliggande tog jag tag i något som jag borde ha gjort för länge sen, jag tränade. Inte något mycket eller länge men det är principen att jag, Sofie har tränat. Tog fram yogamattan och drog i något gummiband hit och dit. Känner mig duktig, nu ska jag bara försöka hålla igång det här och även ta en tripp ner till gymmet med. Har duschat, sminkat mig, filat och målat naglar för att nu klä på mig, föna håret och äta något snabbt innan jag ska iväg. Det jag ska göra får ni veta senare beroende på hur det går, kommer iaf inte hem för än sent ikväll, vid kanske halv nio tiden. Då blir det en mycket sen middag för att sedan bädda ner sig i sängen antagligen.

 

Jag lovar inget men vem vet, jag kanske redan skriver ikväll om inte så kommer ett inlägg imorgon!




/Sofie

Humle.. humle.. humlegården

Humle.. humle.. humlegården.

Är våren här för att stanna? Jag hoppas på det, vill inte längre ha en mängd tröjor under jackan för att slippa frysa. Jag vill ha vår, då träden blommar ut, då de pollenallergiska blir snuviga, då solen skiner och man kan gå i tunnarekläder. Ungefär så kändes det idag, jag fick ordentliga vårkänslor om man bortser från att det blåste lite för mycket. Inget gnäll, det var en super fin dag i Stockholm idag.

 

Dagen har spenderats med min vän Jennie. Det var ett tag sedan vi sågs, tyvärr men det blir lätt så när man jobbar och har andra saker som måste göras i första hand. Från klockan tolv till kockan fem blev det denna gång. Jennie besökte solariet så började denna vårdag. En knep för att se lite brun ut efter denna hemskt långa vinter. Begav oss sedan mot Här (ja, det heter Här), en frisörgrossist för att köpa upp lite olika färger till mina kunde bl.a. sedan blev det konstigit nog den stadsdel som jag inte besöker i första taget vi åkte till, Östermalm. Gick in i östermalmshallen och köpte där en varsin sallad. Kommer inte för tillfället på vad stället heter men principen är att man väljer stegvis vad man vill ha i sin sallad. Min bestod av: pasta, blandsallad, gurka, tomat, rostad paprika, soltorkade tomater, mini mozzarella, örter blandade i fårost och parmesan. Den var ljuvligt god kan jag lova! Vi tog med oss våra sallader och gick till Humlegården där vi slog oss ner på en parkbänk för att äta och prata resten av dagen. Solen lös på oss och visst känns det underbart när solglasögonen åker på!? Det kom fram en hel del barn i blandade åldrar och frågar oss om vi vill köpa majblommor, efter några nej blev det ett ja. Så nu antar jag att våren är på väg om till och med majblommor säljs. Barnen fick tio procent på de det hade sålt, inte speciellt super bra betalt, men åt andra sidan glädjer det mig att barn och ungdomar försöker tjäna sina egna pengar, mycket som lite. Det ända som fattades egentligen var väl en glass men det kommer dagar för det med.  Med andra ord har denna dag vart super mysig och jag tror till och med att jag har fått några till fräknar på näsan min.

 

Jennie

Sofie

Jennies ben och skor, underbar bild..

 

/ Sofie

 

 


Massage

Kom precis hem från en timmas ljuvlig massage. Det var något som verkligen behövdes, kan man säga. Har spänningar i nacke, armar, axlar och rygg och ett flertal knutar. Gick på Axelssons elevutbildning där en helkroppsmassage i en timma kostar endast 200 kr. Fick en jätte trevlig kvinna som visste verkligen vad hon gjorde. Men hon kunde inte få bort alla knutar och spänningar på ett enda besök och hon rekommenderade mig att komma minst tre gånger till inom en kort framtid. Det blev inte ens en helkroppsmassage för min del då hon kämpade med ryggen till armarna, där jag har mina problem, dock gjorde det inget då det verkligen behövdes! Rekommenderar alla till Axelssons elevutbildning då priset är mycket billigt och de är verkligen jätte duktiga. Man kan boka tid själv på deras hemsida.

 

http://www.gnetagalten.se/images/00026/0/massage-p%C3%A5-%C3%B6stermalm.gif

 

Nu är det middag på gång, spagetti och köttfärssås, självklart vegetariskt, mums vad gott!


/ Sofie


Helgen i korthet

Denna helg var det pappashelg och jag passade på att umgås med honom hela helgen. Fredagen började med att jag ska upp mig på mitt nya jobb, det gick bättre än vad jag hade trott. Sedan begav jag mig till Irene och åt en lunch med henne och pratade lite om allt mellan himmel och jord. Sedan blev det en fika med Richard på café Fåtöljen där vi fick sällskap utav Erik. Sammanstrålade på Ica men pappa för att handla för att sedan åka hem och laga och njuta av den super goda maten!

 

Det blev: pilgrimsmusslor på en salladsbädd, grillad tonfiksfilé med hasselbackspotatis, smörslungad sparris och tomat och en citronsås. För pappa och Erik blev den lövbiff med pepparrot, pepparotsås och samma tillbehör som ovan (utan fisken och skaldjuren).

Louise hade lånat min kamera så det blev ej några bilder tyvärr. Lördagen och söndagen gjorde jag så lite som möjligt, umgicks med pappa, tittade på flera filmer och bara tog det lugnt. En lugn men mysig helg med andra ord.

 

 

/ Sofie


Talang 9/4

Vilken j*vla röst hon har! Avensjuk gången hundra. SÅ GRYM!


Lär känna Louise

Namn: Louise Maria Wallin
Födelseår: 1995
Födelsedag: 19 September
Bor: Nacka (Stockhom)
Bor med: Mammi , låtsaspappa och syster.... och sen hemma hos pappa med my bunny Tintin
Stjärntecken: Jungfrun

Ögonfärg: Grön melerade?
Naturlig hårfärg: Mellanblond
Nuvarande hårfärg: Toning
Längd: 169.6 cm
Vikt: 46-47 kg
Skostorlek: 37-38

Civilstånd: Ensamvarg
Förhållandets längd:

Skola: Stavsbögsskolan
Klass: 8an
Studentår: 2014... tror jag

Kaffe eller te?
- Chailatte!
Kött eller fisk? -  Kött
Morgon eller kväll? - Natt
Läppstift eller läppglans? - Jag kör på försvarets hudsalva!
Data eller TV? - Data
Pop eller rock? - Lyssnar på det mesta
Sms eller ringa? - Beror på till vem
Vinter eller sommar? - SOMMAR!!
Hund eller katt? - Hund
Chips eller godis? - Godis
HM eller Ginatricot? - HM
Vänster eller höger? - Vänster
Mc donald's eller Burger king? - Donken
Glasögon eller linser? - Glasögon om dom är lika coola som våra ^^
Göteborg eller Malmö? - Göteborg 
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
Mjölk eller vatten - Mjölk
Pepsi eller Coca Cola? - Coca Cola, lätt!
Pizza eller kebab? - Pizza
Jeans eller jeansleggings? - Jeans!
Dagen började med frukost på donken kl 2 ! Sen dess har jag och kimberly inte gjort mycket. Båda är nyduschade och fräscha... Lägger in bilder från igår senare!




Tatt itu med

godmorgon!
Vaknande för drygt två timmar sedan...Precis gjort iording min garderob. Det behövdes verkligen!
Det var ett mirakel om man hittade det man sökte innan! 



efter...










Nu måste jag skynda mig,ska iväg och bowla senare med kimberlys familj!

/louise

Lär känna Sofie

Namn: Sofie Elisabeth Wallin
Födelseår: 1990
Födelsedag: 11 Oktober
Bor: Nacka (Stockhom)
Bor med: Hemma med mamma, "Kylen", lillasyster
Stjärntecken: Vågen

Ögonfärg: "Skogsgröna"
Naturlig hårfärg: Mörkblond (ljushetsläge 7-8)
Nuvarande hårfärg: Vit/silvergrå med utväxt
Längd: ca. 173 cm
Vikt: 58.5 kg
Skostorlek: 37,5 - 38

Civilstånd: Pojkvän
Förhållandets längd: 5 år första maj

Gymnasium: Nacka gymnasium
Inriktning/linje: Frisör
Studentår: 2009
Jobbar som: Frisör och receptionist

Kaffe eller te?
 - Te
Kött eller fisk? - Fisk
Morgon eller kväll? - Kväll och morgon
Läppstift eller läppglans? - Försvarets hudsalva! och rött läppstift
Data eller TV? - TV! min bästa vän
Pop eller rock? - Rock och 80-tal
Sms eller ringa? - Ringa
Vinter eller sommar? - SOMMAR
Hund eller katt? - Hund
Chips eller godis? - Chips
HM eller Ginatricot? - HM
Vänster eller höger? - Beror på
Mc donald's eller Burger king? - Donken
Glasögon eller linser? - Glasögon
Göteborg eller Malmö? - Göteborg 
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
Öl eller Vin? - Vin
Pepsi eller Coca Cola? - Coca Cola!
Pizza eller kebab? - Pizza
Jeans eller jeansleggings? - JEANS!

 

/ Sofie


Aprilskämt till pappa

Våran gulliga lilla far fyllde 51 år i torsdags, han är ett riktigt aprilskämt. Vi lurade in honom till stan och han fick vägbeskrivning till ”mötesplatsen”. Detta var så roligt, vi satt på samma buss som honom dock längre bak och skickade sms när han skulle kliva av, vilken buss han skulle ta sen, hur han skulle gå osv. Men det roligaste av allt var att han inte kom på oss, vi fick oss ett gått skratt. Planerna för kvällen var middag på Medis kök och bar, där de serverar tapas i all dess like. Super gott och mätta blev vi.

 

Här är lite bilder i efterhand på den lyckade kvällen.

Medis kök och bar har verkligen super god tapas!

 

/ Sofie och Louise


Pluggar




´





Ligger i sängen och pluggar... försöker i alla fall, går väl sådär.
Senare om jag kommer någon vart med det jag gör, ska jag träffa kimberly, dra till sickla och köpa lite smått. Näh... nu ska jag ta tummen ur röven och fixa lite i rummet, och mig själv!

/Louise


Blondinskämt

- Hur många gånger skrattar en blondin när man berättar en rolig historia för henne?
svar: En gång när man berättat historien, en gång när hon fått den förklarad för sig och en gång när hon förstår den...

En blondin ringer till sin pojkvän.
- Hej kan du komma hit och hjälpa mig med ett sjukt svårt pussel?
-Vad föreställer det, asså pusslet?  frågar han.
- typ någon tupp, svarar blondinen.
- Okej, jag kommer.
Blondinen släpper in pojkvännen och visar honom pusselbitarna som ligger på bordet.
Sedan sägeer pojkvännen:
- För det första, det spelar ingen rollvad vi gör, för vi kommer aldrig kunna sätta ihop bitarna till något som liknar en tupp.
Han tar hennes hand och fortsätter:
- Nu tar vi en kopp te och sen... *han suckar*... Och sen plockar vi ihop alla cornflakesen i kartongen igen...


Varför finns det aldrig is i en blondins kök?
svar : Hon kan inte receptet...

Det var en gång en blondin som kom in hos en frisör. Hon hade ett par hörlurar på huvudet. Hon sade till frisören att han absolut inte fick ta av henne hörlurarna.
Frisören klippte och klippte och efter en halvtimme hade han klippt allt utom just vid hörlurarna.
- Äsch, tänkte frisören, nu måste jag ta av henne hörlurarna.
Frisören tog av hörlurarna och blondinen föll död på golvet.
Frisören blev förtvivlad och visste inte var han skulle ta vägen, vad dog hon av?
Han tog upp hörlurarna och i dem kunde han höra:
- Andas in, andas ut, andas in, andas ut....

Världens finaste koppar

Jag äger två utav världens vackraste koppar enligt mig, de är så ljuvliga. Det är från Maria Lilligrens ”kollektion” och är handmålade. Jag äger en brun och en vit, men på önskelistan finns även rosa och flera utav de jag redan har. Det kostar 495 kr styck, jäkligt dyra men vem skulle inte bli glad för dessa koppar?

 

 

/ Sofie


Uppe med tuppen

Trots att man är ledig denna underbart soliga torsdag vaknar man med tuppen. Klarvaken redan klockan 07.15. Jag som hade sett fram emot en sovmorgon, men icke. Låg kvar i sängen och tittade på Vakna med the voice. Passade även på att äta frukost i sängen, det är verkligen så nice, bara man inte får hela sängen full med smulor. Men man är ett sängätar proffs så det är nemas problemas.

 

Till alla er som inte följt bloggen från dess början kanske inte vet att vi är två systrar som äger den här bloggen tillsammans. http://elitportalen.se/danny_hallmen/files/2009/12/glad-smiley.gif 


Anledningen till att jag har bloggat mindre på den senaste tiden är att jag har fått ett heltidsjobb och inte har någon möjlighet att blogga innan jobbet och på dagarna. När man väl kommer hem är man för trött och har en hel del andra saker att göra, tyvärr. Men jag ska försöka att blogga mera och när jag inte hinner och kan skriva så gör Louise det.


/ Sofie


Plugg

Godmorgon... eller god eftermiddag kanske?
Idag blir det somsagt plugga näst intill hela dagen... Hörs senare!






.

IIIIIIIIIh can't belive it!


Bästavän!


Jag älskar dig


...

Skönt att snön försvinner lika fort som det kom igår, jag vill verkligen inte se snö nu på mycket länge, vi har haft så det räcker och blir över. Sitter nu på jobbet eller rättaresagt på min mammas jobb och även mitt extrajobb och har liten mysig lunch. Ska nu tillbaka till frisörsalongen där min första arbetsdag är idag! Det är lite lugnt än så länge men det kommer nog komma en heldel till eftermiddagen då folk slutar jobba.

När jag kommer hem ikväll senare ska jag lägga upp lite bilder på klippningar jag har gjort hemm på nära och kära ihelgen. Vi hörs då!

/ Sofie

Värdens snyggaste?


Jude Law


statistiken vår...

Statistiken har ökat ganska enormt. Vi vill bara hälsa er välkomna till vår lilla blogg! Hoppas ni gillar det! Det är super kul att ni kommenterat så mycket! så fortsätt gärna med det! Man blir så glad :D


/ Sofie & Louise


Staden väntar

Gogmorgon sunshines! hoppas ni sovit gott, själv är jag nästan sönderslagen. för en viss kimberly inte kan kontrollera sig när hon är i drömmarnas värld :)
Idag är ska jag och bästavän bege oss in till stan...
Det kliar lite i plånboken... Min syster som också äger den här bloggen är och jobbar. Hon kommer hem vid åtta, så för henne blir det mycket dålig uppdatering på dagarna.
Nä, nu måste jagväcka grisen som ligger och sover här bredvid mig... Ha en jätte fin dag!






/Louise

klippt lugg! :)

Vad tycks? Själv är jag väldigt ovan... men man vänjer sig :D

Snart kommer bästavän med pizza... så sött !


Skönt aprilskämt...

... Jag gick på det



/Louise

Undra om alla bebisar är lika sexiga som jag var när jag var en plutt?!

vad säger ni? är jag inte vacker, HAHA!

/Louise


WHY GOD,WHY?!

Tror nog alla vaknade upp glada... i alla fall jag, tills man gick upp och upptäckte att det SNÖAR! VAD ÄR DET HÄR ?!
NU RÄCKER DET! NU TÄNKER JAG PACKA MIN VÄSKA OCH ALDRIG MER KOMMA TILLBAKA! ALDRIG!
Någon som följer med mig?



Old times


Onsdagens utstyrsel

Blir ingen dagens idag, istället får ni en som aldrig publiserades :


Söndagens musik








Årets första vårglass

Godmorgon!
Glömde säga att igår åt jag faktiskt årets första glass ute i solskenet.. åh, nu är det inte långt kvar till sommaren!





Puss Louise

PÅSKENS UTSTYRSEL

- Fastnar verkligen inte på bild idag!

linne, Kjol från Bikbok, strumpbyxor... Sjal och tjocktröja blev lite extra.



Klänning och halsband från H&M, klocka-knock

Ha en trevlig kväll!


Påsk Presenter

*HAPPY DANCE*



                              
Tack så mycket!! <3
/Louise


Dagens låt


The killers - Smile like you mean it


Dagens Utstyrsel


En dag på stan med bästavän













  


våra "fin-fina" Påsknaglar




Glad påsk alla!


LOOV

Har ju lov nu förfan! :D

Syster har åkt iväg till erik med kameran så tyvärr kan jag inte lägga in bilder...  Tog sofie sällskap in till stan i förmiddags, efter det träffade jag bästavän och vi gjorde såklart påsknaglar! 


Torsdags morgon

GRATTIS PAPPA! och godmorgon
Kom precis ut från duschen Måste skynda mig lite för är vrål hungrig...
Idag fyller vår älskade pappa år, så ikvall ska vi.... det får ni se senare! :)


RSS 2.0